Ia dreptatea de partea ta!

Ajutor profesionist!

Telefon

0729.539.605

Echipa noastră se bazează pe încrederea reciprocǎ şi confidenţialitate, ţinând totodatǎ cont şi de opinia fiecǎrui client în parte. Tot în ceea ce priveşte relaţia client – avocat, intenţionǎm sǎ ne dezvoltǎm din ce în ce mai mult, astfel încât sǎ ajungem la o soluţie favorabilǎ clientului nostru, bazându-ne atât pe o cultură generală bogată, pe aprofundarea temeinicǎ a cunoştinţelor juridice, cât şi pe vasta noastrǎ experientǎ din diverse domenii juridice.Temeinicia acestor cunoştinţe, elimină ezitările si erorile, confuzile si neclarităţile, conferă siguranţă şi totodata fermitate în abordarea problemelor dvs. contribuind totodatǎ la celeritatea şi urgentarea soluţionarii favorabile a procesului iar în cele din urma cu implicarea totalǎ a noastrǎ, asigurăm pronunţarea unei hotărâri corecte si avantajoase.


 

      Domnul avocat Sereş Albert şi-a efectuat stagiul de perfecţionare încă din ultimul an al facultaţii, în cadrul altui cabinet de avocatură, activând inclusiv ca mediator, în diverse cauze aflate pe rolul Tribunalului Prahova, iar în prezent activează în Baroul Bucureşti.

image_03

     

   Domnul avocat colaborator, Pirvulescu Cezar – având o vastǎ experienţǎ juridicǎ de peste 12 ani ca jurist şi 5 ca avocat, desfasurându-şi activitatea în prezent în Baroul Prahova mai mult în cauze penale.

Mentionez cǎ echipa noastrǎ  se aflǎ în parteneriate, de stransǎ legaturǎ şi cu alte Cabinete de Avocatura din ţarǎ, dar şi cu Execuroti Judecǎtoreşti şi Notari Publici.