Ia dreptatea de partea ta!

Ajutor profesionist!

Telefon

0729.539.605

Avocat specializat pe probleme familiale din Bucuresti si Ploiesti.


  În cele mai nefericite momente din viatǎ, dorim sǎ fim alǎturi de dvs. venind în întâmpinarea problemelor juridice pe care din pǎcate le aveti, oferindu-vǎ posibilitatea consultǎrii prealabile gratuite, în vederea medierii cǎsniciei şi a situaţiei delicate prin care treceti. Iar atunci când nu mai sunt alte cǎi de conciliere, şi situaţia o impune, întocmim acţiunea judecǎtoreascǎ, respectiv întampinarea în vederea obţinerii divorțului cu sau fără încredințare minor, în funcţie de solicitarea şi nevoia parţii.             

De asemenea, se pot solicita despăgubiri de la soțul presupus infidel iar partajul, în funcție de voința clientului se poate face în cadrul procesului de divorț sau pe cale separată, conform noului cod civil.                             

O noutate în legislaţia actualǎ este cǎ se pot obţine despǎgubiri pentru soția care urmează a divorța, în funcţie de mai multe criterii.    Societatea noastra de avocaturǎ din Bucureşti şi Ploieşti, prin specialiştii în divort acorda asistenţǎ juridicǎ şi în astfel de situaţii:

  • stabiilire, majorare, reducere pensie întreţinere copil;

  •  încredinţare minor;

  •  stabilire / tagada paternitǎţii;

  •  partajarea bunurilor comune.

Pentru toate acestea, detaliile şi consultanţa prealabilǎ în vederea stabilirii tuturor aspectelor ce tine de un divort, apelati telefonic la nr. 0729.539.605 sau pe mail, scriindu-ne pe adresa: suport@consultavocat.com