Ia dreptatea de partea ta!

Ajutor profesionist!

Telefon

0729.539.605

  Suntem constienţi de importanţa şi necesitatea pe care o are consultanţa  juridicǎ, încă din faza incipientă a izbucnirii conflictelor. De aceea, facilităm clienţilor noştri o primǎ consultanţǎ gratuitǎ, în vederea adoptării şi evaluării situaţiei şi a strategiilor optime, de soluţionare a conflictului pe calea amiabilǎ şi implicit a negocierilor.

image_08

Scopul nostru este de a înţelege în mod concret si exact interesul clientului şi de a identifica riscurile care derivă din situaţia conflictuală existentă. 

  • faţă de durata, costuriile şi riscul implicat de procedurile soluţionării unui litigiu în faţa instanţelor judecatoreşti sau a curţilor de arbitraj, considerăm ca fiind de dorit evitarea unor asemenea proceduri si costuri. Iar  în acest sens, cabinetul noastru asigură servicii de asistenţă şi reprezentare juridică a clienţilor nostri in cadrul procedurilor prelitigioase sau de mediere a divergenţelor;

  • prin urmare, facilitam clienţilor noştri consultarea gratuitǎ atât în mediul on-line, cât şi la sediul cabinetului nostru, cu rugămintea să ne contactati telefonic sau prin mail, pentru a va programa.